Select your Top Menu from wp menus

Sportivii şi oficialii ruşi de la JO nu vor avea voie să consume alcool

Alcoolul va fi interzis sportivilor şi oficialilor ruşi care vor fi prezenţi la Jocurile Olimpice de la Londra, în urma unei decizii luate de autorităţile din Rusia.

Măsura a fost luată pentru a evita rezultatele nasatisfăcătoare înregistrate de Rusia la Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, de la Vancouver.
Delegaţia Rusiei s-a întors din Canada cu doar 15 medalii, în condiţiile în care obiectivul era între 30 şi 50 de medalii. „În schimb, recepţiile ruseşti de la Vancouver au fost cele mai zgomotoase”, notează sursa citată.

Abuzul de băuturi alcoolice ucide o jumătate de milion de persoane în fiecare an în Rusia şi are urmări asupra speranţei de viaţă a bărbaţilor (64,3 ani), inferioară celei din ţări sărace precum Nicaragua, potrivit cifrelor oficiale.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sportivii-si-oficialii-rusi-de-la-jocurile-olimpice-nu-vor-avea-voie-sa-consume-alcool/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19