Select your Top Menu from wp menus

Sport extrem. Bungee jumping din scaunul cu rotile! VIDEO

Curajul şi dorinţa sa nesăbuită de a experimenta lucruri noi au făcut-o remarcată. Deşi nu simte nimic de la brâu în jos, o femeie invalidă, originară din Canada, a avut parte de mai multă adrenalină decât ar putea avea o persoană fără o o infirmitate.

Videoclipul pe care îl veţi urmări serveşte drept implus moral pentru orice persoană care a suferit un handicap şi care nu se bucură de viaţă în adevăratul sens al cuvântului, scrie antena3.ro.

Femeia imobilizată într-un scaun cu rotile şi-a dorit cu ardoare să facă bungee jumping şi a reuşit să-şi îndeplinească visul.

Ajutată de grup de oameni, şi-a prins coarda de bungee jumping de scaunul cu rotile şi s-a lăsat aruncată de pe un pod înalt, trăind astfel senzaţii uimitoare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sport-extrem-bungee-jumping-din-scaunul-cu-rotile-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19