Select your Top Menu from wp menus

Speculante prinse de poliţiştii de frontieră romani cu tigări din R.Moldova şi imbracăminte din România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penală unei romance  care a fost depistată a doua oară in decursul  unui an incercand să introducă ilegal in Romania ţigarete de contrabandă.

Femeia  conducea un autoturism de marca Volkswagen,  in aripile interioare spate ale caruia vamesii au gasit  500 de ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova.

Intr-un alt caz, inregistrat in  ultimele 24 de ore de politistii de frontiera ieşeni, figureaza o femeie  cu cetăţenie romană şi  moldoveana, in varstă de 53 de ani. Aceasta se afla in calitate de pasager intr-un automobil care venea in R.Moldova. Femeia   nu a declarat la vama 264 articole de imbrăcăminte  achiziţionate intr-un centru comercial din  Bucureşti. Drept urmare,  a fost amendata si a mai ramas si  fara marfa,   pe care avea de gand sa o vanda peste Prut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/speculante-prinse-de-politistii-de-frontiera-romani-cu-tigari-din-r-moldova-si-imbracaminte-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19