Select your Top Menu from wp menus

Spania: Ciocniri intre minerii protestatari si fortele de ordine

Politistii spanioli au tras cu gloante de cauciuc impotriva minerilor care protesteaza miercuri in centrul Madridului fata de taierea subventiilor care se acordau exploatarii carbunelui, dupa ce premierul Mariano Rajoy a anuntat noi masuri de austeritate pentru reducerea deficitului public. Mai multe persoane au fost ranite, relateaza Reuters.

Guvernul spaniol a decis reducerea cheltuielilor publice si majorarea taxelor, intr-un efort de a indeplini tintele de deficit impuse de Bruxelles. Premierul Mariano Rajoy a prezentat miercuri parlamentului spaniol un pachet de masuri ce vizeaza economii de 65 miliarde de euro la buget, pana in 2015.

Minerii, impreuna cu sindicatele din sectorul public, au marsaluit miercuri in centrul Madridului, pentru a 44-a zi consecutiv, fata de taierile cu 60% a subventiilor acordate pentru exploatarea carbunelui, care, spun ei, ar duce la inchiderea minelor si i-ar lasa pe multi dintre ei someri.
sursa:hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/spaniaciocniri-intre-minerii-protestatari-si-fortele-de-ordine-la-madrid/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19