Select your Top Menu from wp menus

Soţia şefului FISC-ului spune că nu ştia despre Range Rover-ul pe care şi l-ar fi comandat soţul său VIDEO

„Nu stiam de masina. Sunt convinsa ca discutiile telefonice au fost trucate”. Asta a declarat Tamara Vicol in cadrul unei conferinte de presa. Sotia sefului de la FISC a mai spus ca toata averea familiei a fost dobandita legal si prin munca.

 „Nu avem ce ascunde. Nu avem nimic dobandit ilegal. Suntem persoane care am muncit toata viata si totul a fost dobandit legal”, a spus Tamara Vicol. Ea mai declarat ca toate interceptarile in care ar aparea sotul sau, Nicolae Vicol, sunt trucate.

Ieri, Protv.md a publicat inregistrarile in care Nicolae Vicol s-ar fi laudat nasului sau ca si-a comandat un Range Rover Autobiography care valoreaza cel putin 112 mii de euro. Seful de la FISC i-ar fi vorbit si despre noul Mercedes pe care si l-ar fi acizitionat.

sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sotia-sefului-fisc-ului-spune-ca-despre-range-rover-ul-pe-care-si-l-ar-fi-comandat-sotul-sau-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19