Select your Top Menu from wp menus

Soţia lui Ilan Shor, Jasmin, suferă de depresie postnatală

Interpreta Jasmin, care în luna februarie a devenit pentru a doua oară mămică, a intrat în vizorul presei zilele trecute, după ce a participat la un eveniment de înaltă clasă. Mai mulţi participanţi la evenimentul monden au declarat că interpreta părea tristă, obosită şi avea ochii roşii. Unde mai pui că silueta tinerei mămici nu mai e nici pe departe cea de odinioară: interpreta s-a îngrășat mult în ultima perioadă.

Vă reamintim că în toamna anului trecut Jasmin s-a măritat cu omul de afaceri moldovean Ilan Shor, iar nunta lor, pe care au jucat-o la Chişinău, a fost catalogată drept „Nunta Anului” în Moldova. La 7 februarie 2011 interpreta a adus-o pe lume pe Margarita. Acesta este al doilea copil al vedetei – ea mai are un fiu din prima căsătorie, Mihail (15 ani).
Ilan Shor este cu nouă ani mai tânăr decât soţia sa, dar Jasmin, pe numele ei real Sara Manahimova, consideră că această diferenţă de vârstă „nesemnificativă”.
sursa:apropo.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sotia-lui-ilan-shor-jasmin-sufera-de-depresie-postnatala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19