Select your Top Menu from wp menus

Soţia lui Ilan Shor, interpreta Jasmin, susţine că NU CUNOAŞTE persoana care îi cere MILIOANE prin judecata

Soţia lui Ilan Shor, interpreta Jasmin, a comentat informaţia despre litigiul judecătoresc în care figurează. Jasmijn spune că acesta este un lucru straniu şi că cineva încearcă să o denigreze, informează portalul dni.ru.

Zilele trecute,  a devenit cunoscut că interpreta a fost acţionată in judecată ”pentru îmbogăţire ilicită” . Bussinesmenul rus Pavel Gorbaci, patron al  unei firme de construcţii,  ar fi acţionat-o în justiţia din Moscova, cerând să-i înapoieze 62 milioane de ruble /cca 1 milion de dolari/.

Jasmin susţine însă că nu cunoaşte persoana respectivă şi de ce aceasta cere de la ea o asemenea sumă. Interpreta a declarat că despre litigiu a aflat de pe internet şi că numele reclamantului nu-i spune nimic.

Jasmin mai spune că prietenii şi colegii o consolează spunându-i că poate fi vorba doar despre o neînţelegere și că există cazuri când oamenii se judecă cu persoane cunoscute pentru a-și face publicitate.

În prezent, de acest caz se ocupă juriştii care deja au expediat o cerere în judecată pentru a se putea documentaa cu materialele respective, a mai declarat soţia lui lui Ilan Shor, interpreta rusă Jasmin.