Select your Top Menu from wp menus

SONDAJ nou: Orheienii în cei 25 de ani de INDEPENDENŢĂ

Într-o săptămână, vom marca a 25-cea aniversare de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova. În preajma acestui eveniment, ne propunem să aflăm părerile cititorilor site-ului nostru  despre cum au evoluat sau, dimpotrivă, au involuat orheienii în decursul unui sfert de secol.

Asta, amintindu-ne de manifestaţiile din PMAN din Chişinău, care au precedat proclamarea Independenţei şi la care orheienii au fost primii prezenţi, dând dovadă de calităţi patriotice şi civice, alegând să fie demni şi curajoşi – ca adevăraţi urmaşi ai răzeşilor de pe vremea lui Ştefan cel Mare.

Exerciţiul din acest sondaj presupune o comparaţie cu ceea ce se întâmplă în zilele noastre, cu felul în care se manifestă orheienii atunci când îşi dau votul în cadrul alegerilor, ori atunci când aleg să participe, inclusiv deplasându-se la Chşinău, la multele şi răsunătoarele manifestaţii din ultimul timp.

Iată  întrebarea noului sondaj şi variantele de răspuns:

În cei 25 de ani de independenţă a R.Moldova, conştiinţa civică, verticalitatea   şi  alte calităţi morale ale orheienilor:

* S-au dezvoltat armonios
* Au degradat ruşinos
* Au rămas neschimbate

Aducem la cunoştinţă  şi  rezultatele precedentului sondaj, în care întrebam dacă funcţia de primar de Orhei nu este prea stresantă şi dăunătoare sănătăţii lui ILan Shor. Astfel, din 52 de respondenţi, majoritatea ori 42% au răspuns – da, 40% – au răspuns nu, iar 18% au răspuns că nu ştiu. Întrebarea din acest sondaj a fost urmare a faptului că după arestarea lui Ilan Shor din luna iunie, avocaţii primarului de Orhei au invocat stresul şi agravarea problemelor de sănătate ale clientului lor, din această cauză inclusiv reuşind nu demult să obţină transferul lui Shor din izolatorul CNA în arest la domiciliu.

Funcţia de primar  de Orhei nu este prea stresantă şi dăunătoare sănătăţii lui Ilan Shor?
• Da (42%, 22 Votes)
• Nu (40%, 21 Votes)
• Nu ştiu (18%, 9 Votes)
Total Voters: 52


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sondaj-nou-orheienii-in-cei-25-de-ani-de-independenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19