Select your Top Menu from wp menus

SONDAJ nou// Funcţia de primar nu este DĂUNĂTOARE sănătăţii lui Ilan Shor?

Un nou sondaj, plasat pe Radioorhei.info, îşi propune să adune păreri despre faptul dacă funcţia de de primar nu este prea stresantă şi dăunătoare sănătăţii lui Ilan Shor. Cititorii site-ului nostru sunt invitaţi să răspundă prin  Da, Nu sau Nu ştiu  la întrebarea dacă funcţia de primar de Orhei nu îi face rău lui Ilan Shor care, după cum s-a aflat recent, are probleme grave de sănătate.

Întrebarea vine în contextul afirmaţiilor pe care le fac avocaţii lui Ilan Shor din momentul în care primarul de Orhei a ajuns în izolatorul CNA şi al unui nou incident medical care a avut loc ieri, la Curtea de Apel Chişinău.

Din luna iunie curent, când Ilan Shor, a fost reţinut, iar apoi arestat preventiv, apărarea invocă constant starea şubredă de sănătate a clientului său ca motiv pentru eliberarea acestuia din izolatorul CNA. Drept confirmare, a fost prezentat un certificat medical de la o clinică specializată din Israel, ţara de origine a lui Ilan Shor. În plus, deja de câteva ori pentru Shor au fost chemaţi medicii de urgenţă – ceea ce s-a întâmplat şi ieri, în timpul şedinţei Curţii de Apel Chişinău, când Ilan Shor a acuzat dureri în regiunea pieptului. 

Purtătoarea de cuvânt a primarului de Orhei, Alina Şargu, a declarat că  Shor s-a simţit foarte rău şi că ambulanţa l-a dus  la spital, scrie Newsmaker.md. Din această cauză,  şedinţa Curţii de Apel, care examina recursul avocaţilor privind eliberarea lui Shor din arest preventiv, a fost amânată pentru vineri, 5 august.

Problemele de sănătate ale lui Ilan Shor au devenit cunoscute după mai bine de un an de de la alegerea acestuia în funcţia de primar al oraşului Orhei. Nici în timpul campaniei electorale din anul trecut , şi nici pe parcursul primului an de mandat, Ilan Shor nu a lăsat prin nimic să se înţeleagă, cel puţin în public, că suferă de o afecţiune serioasă. Despre boala cardiacă cronică a lui Ilan Shor s-a aflat abia după ce acesta a fost închis în izolatorul CNA. Unul din avocaţii săi a declarat că în chiar ziua când primarul de Orhei a fost reţinut, medicii de urgenţă au fost chemaţi la clientul sau, deoarece acesta suferă de mulţi ani de probleme cardiace, iar reţinerea şi arestarea l-au stresat enorm.

Amintim că la sfârşitul primăverii anului trecut, Ilan Shor a mai fost reţinut şi arestat într-un alt dosar legat de sistemul bancar, atunci însă acesta s-a aflat în arest la domiciliu de unde a fost eliberat pentru că şi-a exprimat dorinţa de a candida la funcţia de primar al oraşului Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sondaj-nou-functia-de-primar-nu-este-daunatoare-sanatatii-lui-ilan-shor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19