Select your Top Menu from wp menus

Şomajul tehnic va fi achitat în propoţie de 50% faţă de 75 % cât este în prezent.Discriminarea în bază de orientare sexuală va fi interzisă, iar angajaţii vor putea fi demişi din raţionamente economice.

Şomajul tehnic va fi achitat în propoţie de 50% faţă de 75 % cât este în prezent.
Această prevedere se conţine în modificările la Codul Muncii pe care urmează să le aprobe astăzi Guvernul. Potrivit aceloraşi modificări durata maxim admisibilă a şomajului tehnic, a fost redusă de la 6 luni la 4 luni în perioada unui an calendaristic.
Printre alte modificări la Codul Muncii se numără şi cea potrivit căreia se interzice discriminarea la locul de muncă inclusiv pe baza orientării sexuale ale angajatului.
Totodată angajaţii vor putea fi demişi de la unitate în legătură cu lichidarea acesteia ori în legătură cu reducerea numărului sau a statelor de personal cu condiţia că angajatorul va emite un ordin , motivat din punct de vedere juridic sau economic.
Proiectul mai prevede explicit, faţă de ambiguităţile de până acum că costul carnetului de muncă va fi reţinut din salariul angajatului.

pentru a descărca proiectul modificărilor click AICI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/somajul-tehnic-va-fi-achitat-in-propotie-de-50-fata-de-75-cat-este-in-prezent-discriminarea-in-baza-de-orientare-sexuala-va-di-interzisa-iar-angalatii-vor-putea-fi-demisi-din-rationamente-economice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19