Select your Top Menu from wp menus

Soluţii pentru securizarea graniţelor R.Moldova, de la o companie americană

Compania americană Raytheon a câştigat un contract în valoare de 12,9 milioane de dolari pentru a oferi soluţii pentru securizarea frontierelor Republicii Moldova, care va ajuta la prevenirea proliferării armelor de distrugere în masă, scrie InfoPrut cu referire la CNN.
Contractul de bază, în valoare de 6,3 milioane de dolari, cu opţiunea pentru suma adiţională de 6,6 milioane de dolari, a fost încheiat cu Agenția de reducere a amenințărilor (DTRA), subordonată Departamentului Apărării din SUA.
Unul dintre elementele cheie ale acestui contract este un sistem de supraveghere în timp real electro-optic/infraroşu, pe care Raytheon îl va implementa şi testa în zonele de graniţă cu prioritate maximă.
Compania va oferi, de asemenea, formare şi suport şi, în cele din urmă, va transfera toate capacităţile guvernului Republicii Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/solutii-pentru-securizarea-granitelor-r-moldova-de-la-o-companie-americana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19