Select your Top Menu from wp menus

Solicitări financiare: Apa-Canal de la Primăria Orhei. Primăria de la un agent economic.

Consiliul Municipal Orhei a examinat în ședința extraordinată de luni, 28 august, două proiecte de decizie din domeniul financiar.
În primul document aleșii locali au dat curs solicitării parvenite de la S.A Regia Apa-Canal Orhei. Societatea, fondatorul căreiea este consiliul local, a cerut 47 de de mii pentru procurarea unei pompe care să fie instalată la havuzul de la intrarea în Parcul Ivanos.
În aceeași ședință consilierii, au majorat cu 75 de mii de lei, suma veniturilor la bugetul local. Banii au venit în urma adresării din partea Primăriei Orhei, către o rețea importantă de benzinării, prin care acești bani s-au solicitat pentru instalarea echipamentului de joacă în curtea Grădiniței nr.6 din sectorul Bucuria.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/solicitari-financiare-apa-canal-de-la-primaria-orhei-primaria-de-la-un-agent-economic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19