Select your Top Menu from wp menus

Şoldăneşti: 120 euro – mită pentru un permis de conducere, categoria „B”

Ofiţerii Direcţiei Generale Teritoriale „Nord” a CCCEC au reţinut directorul  filialei Şoldăneşti a Centrului de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională,  bănuindu-l de incasarea a 120 de euro pentru  trafic de influenţă. Bănuitul a fost prins în flagrant delict în momentul primirii banilor marcaţi „mită CCCEC”.

Retinutul ar fi pretins  şi primit de la un absolvent 120 euro, susţinînd că are influenţă asupra unor angajaţi ai Biroului de Examinare şi Evidenţă a Transportului Şoldăneşti, în scopul determinării ultimilor să organizeze susţinerea cu succes a examenului de calificare pentru obţinerea permisului de conducere de categoria „B”, informeaza CCCEC.

Directorul Centrului a fost retinut pentru 72 de ore si  riscă o amendă de la 20 000 la 60 000 lei sau privaţiune de libertate de la 2 la 6 ani, in cazul daca va fi gasit vinovat.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soldanesti-mituire-pentru-un-permis-de-conducere-categoria-b/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19