Select your Top Menu from wp menus

Șoldănești: Fetiță de 7 ani bătută de mamă și aruncată în beci

O fetiță de 7 ani din satul Cușmirca, raionul Șoldănești, a fost snopită în bătăi de mama sa, apoi aruncată în beci. Mama i-a aplicat o astfel de pedeapsă pentru că fata i-ar fi permis unui copil să ia din casă 70 de lei, informează impulstv.com.

După ce a fost bătută, fetița s-a ales cu mai multe cucuie și hematome.

Potrivit primarului localităţii, Alexei Coadă,femeia consumă frecvent alcool şi de mai multe ori a fost avertizată că va fi lipsită de drepturile părinteşti. De fiecare dată,  promitea că nu va mai bea şi va avea grijă de copii.

Sepcialiștii susțin că fetița nu poate uita că a fost bătută de mamă, care riscă acum să fie decăzută din drepturile părintești.

sursa: impulstv.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soldanesti-fetitade-7-ani-batuta-de-mama-si-aruncata-in-beci/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19