Select your Top Menu from wp menus

Șoldănești: Cotiujenii Mari, un sat terorizat de hoţi

Un grup de cetățeni din satul Cotiujenii Mari, r. Șoldănești își caută dreptatea la Ministerul de Interne după ce au căzut pradă hoților. Aceștia se plâng că în sat activează un singur polițist la două localități și nu poate face față criminalității din sat, scrie politik.md.  50 de locuitori din sat au menționat într-o scrisoare despre această situație.

Cea mai afectată dintre ei, o pensionară singuratică, Larisa Zubcu se plânge că degraba o vor omorî în propria casă,  iar organele de drept nu întreprind măsuri.

”Nu mai sunt sigură de securitatea vieții mele în satul unde m-am născut și am activat 50 de ani în calitate de medic. Acum doi ani am fost jefuită în propria casă de două ori. Mi-au furat bunurile agonisite de o viață, chiar și lucrurile pregătite pentru ultimul drum și 4 mii de lei. Jaful a fost bine organizat pentru că mi-au adormit și câinele lup. La adresările către poliție nu s-a reacționat și nici o urmărire nu s-a inițiat.
Pe 6 aprilie 2012 a intrat în casă iar un tâlhar, bine că era fiica acasă pe câteva zile, de altfel, nu mai eram în viață. Au început să dărâme ușa unde stau pe la orele 2 de noapte. Am ieșit împreună cu fiica să strigăm și să cerem ajutor. De această dată ei au fugit, însă dimineața am văzut că poarta era scoasă din bălămăli”, scrie femeia într-o scrisoare adresată ministrului de interne, Alexei Roibu.
Grupul civic roagă autoritățile să înființeze un sector de poliție cu serviciu de supraveghere de 24 de ore care să monitorizeze situația criminogenă din satul Cotiujenii Mari și să patruleze localitatea.
sursa: politik.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soldanesti-cotiujenii-mari-unui-sat-terorizat-de-hoti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19