Select your Top Menu from wp menus

Şoldăneşti: caii işi muscă stăpânii şi ii răstoarnă din căruţe

Timp de o săptămână, în raionul Şoldăneşti au fost înregistrate cinci cazuri de răzbunare a cailor pe stăpânii lor, scrie publicatia Cuvantul.

Un bărbat de 30 de ani din satul Chipeşca a fost internat în secţia reanimare în stare extrem de gravă. Medicii de la salvare spun, că bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate şi animalul l-a muşcat în regiunea gâtului pentru că stăpânul îl lovea. Ajuns în secţia de reanimare, însă, victima a declarat că stătea culcat la umbră, când calul l-a muşcat.

Şeful secţiei reanimare Alexandru Gorgos spune că  medicii cu greu  au reuşit să scoată bărbatul din gura morţii.

In doar o săptămână, medicii din Şoldăneşti au solicitat de trei ori suportul colegilor de la aviaţia sanitară. În toate cazurile traumatismele fusese provocate de cabaline. Dacă în unele cazuri caii i-au muşcat pe oameni, în alte cazuri, siliţi de căruţaşi, caiii alergau pănă se răsturnau căruţele, pătimiţii alegându-se cu diverse fracturi şi leziuni corporale.

sursa: cuvantul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soldanesti-caii-isi-musca-stapanii-si-ii-rastoarna-din-carute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19