Select your Top Menu from wp menus

Șoferul unui diplomat rus din Strasbourg este suspectat de revinderea bicicletelor furate în sumă de 100 mii euro

Publicația France Bleu scrie că șoferul unui diplomat rus din Strasbourg este suspectat de revinderea bicicletelor furate în sumă de 100 mii euro. Potrivit sursei citate investigațiile în acest caz au început în luna februarie când fostului prim-adjunct al primarului Strasbourgului, Alain Fontanel. i-a fos furată o bicicletă electrică lângă reprezentanța franceză a Consiliului Europei.

Peste câteva zile Fontanel a descoperit că bicicleta sa era vândută pe un site de anunțuri, cu jumătate de preț. Acesta s-a adresat poliției, iar oamenii legii au stabilit o întâlnire cu infractorul. Întâlnirea a fost stabilită în fața consulatului Federației Ruse, iar vânzătorul s-a dovedit a fi șoferul unui diplomat rus.

Polițiștii au stabilit că acesta nu a fost unicul caz, iar bărbatul de 40 de ani a vândut biciclete furate în sumă de cca 100 mii euro.

După înaintarea învinuirii, bărbatul s-a întors în Rusia, din cauza problemelor de ordin medical susțin cei din consultaul rus. Reprezentanța diplomatică refuză să ofere numele bărbatului și să comenteze cazul.