Select your Top Menu from wp menus

Şoferul unui automobil, mort într-un accident produs lângă Mălăiești

Noaptea trecută, în apropierea satului Mălăiești a avut loc un grav accident rutier, în rezultatul căruia o persoană a decedat, iar alta a fost internată la spitalul din Orhei.

Accidentul s-a produs  pe traseul Chisinău- Soroca. Un automobil de model Honda, în care se aflau două persoane, s-a izbit în stația de pasageri din preajma satului Mălăiești. În urma impactului, şoferul – un tânăr în varstă de 27 de ani din Telenești,  a decedat pe loc, iar pasagerul din salon a suferit traumatisme si  fost transportat la Spitalul raional  Orhei. 

Lovitura puternică a răsturnat automobilul cu roțile în sus, în această situație fiind necesară intervenția salvatorilor care, potrivit datelor DSE Orhei, au fost solicitați la ora  03:30. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soferul-unui-automobil-mort-intr-un-accident-produs-langa-malaiesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19