Select your Top Menu from wp menus

Şoferiţe moldovence reţinute în România pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat două femei, care au incercat să introducă in Romania, ascunse in rezervoarele autoturismulor pe care le conduceau, 9.520 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova.
Zilele trecute în localitatea Sţânca au fost oprite , două autoturisme, înmatriculate in R. Moldova.
Primul autoturism, marca Moskvici, era condus de o femeie., cetăţean R. Moldova in varstă de 42 de ani. La controlul efectuat asupra autoturismului, in rezervorul acestuia au fost descoperite ascunse 5200 ţigarete marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Moldova.
Cel de-al doilea autoturism oprit, un Vaz, era condus tot de o femeie, Natalia C., cetăţean R. Moldova, in varstă de 27 de ani. La controlul efectuat asupra autoturismului, in rezervorul acestuia au fost descoperite ascunse 4320 ţigarete marca Red&White, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform reglementărilor legale in vigoare, intreaga cantitate de ţigări in valoare totală de 2.200 lei a fost confiscată, iar pe numele celor două femei poliţiştii de frontieră au intocmit dosare penale pentru săvarşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. Cele două autoturisme, in valoare totală de 10.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul SPF Stanca.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soferite-moldovence-retinute-in-romania-pentru-contrabanda-cu-tigari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19