Select your Top Menu from wp menus

Șoferii sunt îndemnați să evite duminică centrul capitalei

Șoferii sunt îndemnați să evite duminică zona centrală a capitalei. Îndemnul vine în contextul mai multor evenimente planificate pentru această zi. Transportul public va fi redirecționat de bulevardul central, în funcție de necesitate, iar în Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” va fi amenejată o parcare, transmite IPN.

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Gavcaliuc, a declarat într-o conferință de presă că în Piața Marii Adunări Națonale, începând cu ora 11.00, va avea loc Ziua Recrutului.

Un grup de părinți a anunțat organizarea, începând cu ora 10.00, a unui protest în fața Ministerului Educației (clădirea Guvernului, din str. G. Bănulescu-Bodoni) împotriva vacanței de 40 de zile în grădinițe. O altă acțiune de protest va avea loc, începând cu ora 12.00, în fața Parlamentului, împotriva schimbării sistemului electoral.

Oamenii legii recomandă persoanelor care nu planifică să participe la aceste evenimente să evite zonele aglomerate din centrul orașului. Este interzis persoanelor să se prezinte la manifestații cu arme sau în stare de ebrietate. De asemenea, persoanelor care se prezintă la evenimente cu minori li se cere să dea dovadă maximă prudență. Organizatorii evenimentelor sunt îndemnați să denunțe eventuali provocători sau persoane în stare de ebrietate.

În caz de situații incerte sau situații excepționale, persoanele sunt îndemnate să apeleze: 902 sau 112.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soferii-sunt-indemnati-sa-evite-duminica-centrul-capitalei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19