Select your Top Menu from wp menus

Şoferii autoturismelor cu numere de înmatriculare străine ar trebui să platească mai mult de astăzi

Mult-discutata vinieta – taxa pentru utilizarea drumurilor de către persoanele care sunt proprietari ai vehicolelor cu numere de înmatriculare străine creşte de 2 ori începând de astazi.

La sfarsitul anului trecut, Parlamentul a votat pentru  proiectul Guvernului privind dublarea taxelor pentru folosirea drumurilor de către automobilele neînmatriculate în Republica Moldova (vinieta).

Astfel, de la 1 ianuarie curent,  vinieta pentru 7 zile va fi de 4 euro , pentru 15 zile, taxa de drum va fi de opt euro, pentru 30 de zile – 14 euro, 90 de zile – 30 euro, 180 de zile – 50 euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soferii-autoturismelor-cu-numere-de-inmatriculare-straine-ar-trebui-sa-plateasca-mai-mult-de-astazi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19