Select your Top Menu from wp menus

Oferta si socoteala pentru masa de Paşti la Orhei. FOTO

La piata agroalimentara din  Orhei e plin  de cozonaci si pasca. Fata de saptamana trecuta au crescut preturile la unele lactate si  la mieii de Pasti, iar cumparatorii spun ca vor cheltui pentru masa de Pasti cel putin o mie de lei.  

Cozanacii si pascutele au invadat piata agroalimentara din Orhei. Pretul unui cozonac variaza in functie de marimea sa si de ingrediente. Astfel,  un cozonac costa  intre 10 si 48 de lei, iar pasca se vinde cu 30-45 de lei.  Mieii de Pasti s-au scumpit de la 63-65 lei kg, acum  o saptamana, pana la, 75-80 lei . In vanzare au aparut  si ieduti de 70 lei kg.

In ajunul Pastelui s-au scumpit lactatele: brinza de vaca si smantana care costau joia trecuta  25 lei /1kg,  au ajuns la 35 si, respectiv, 30 lei.

In ziua de joi din aceasta saptamana ouale costau deja 20 lei 10 bucati, fata de 14-15 lei, pret cu care  saptamana trecuta puteau fi cumparate de la vanzatoarele de pe str. Piatra Neamt.

Intrebati cat vor cheltui pentru masa de pasti, cativa orheieni au raspuns ca de la 1 pana 3 mi de lei.

Mai multe  – in cadrul rubricii „Socoteala de acasa” , care va fi difuzata la Radio Orhei,  vineri, 13 aprilie .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/socoteala-de-pasti-la-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19