Select your Top Menu from wp menus

Socialiștii anunță manifestații pentru 24 septembrie

Partidul Socialiștilor va organiza mitinguri și marșuri în sprijinul inițiativelor președintelui Republicii Moldova Igor Dodon și cheamă cetățenii activi să se alăture la ele. Manifestațiile sunt anunțate pentru data de 24 septembrie, transmite IPN.

La o ședință de lucru a conducerii PSRM s-a decis că mitingurile și marșurile în sprijinul inițiativelor prezidențiale vor avea loc în trei orașe: Bălți (Piața Vasile Alecsandri), Anenii Noi (piața din fața clădirii Consiliului raional) și Cahul (Piața Independenței).

Pe ordinea de zi a acțiunilor se regăsește susținerea inițiativelor președintelui care urmau să fie supuse referendumului național și anume: privind anularea legii care pune pe umerii cetățenilor miliardul furat, extinderea împuternicirilor președintelui,  reducerea numărului de deputați în Parlament și introducerea disciplinei „Istoria Moldovei” în școli.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/socialistii-anunta-manifestatii-pentru-24-septembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19