Select your Top Menu from wp menus

Socant! Un bucatar si-a servit organele genitale la un banchet! FOTO

Un caz incredibil a ajuns in presa internationala. Un bucatar din Tokyo si-a gatit si apoi si-a servit organele genitale in timpul unui banchet care a avut loc luna trecuta.

Mao Sugiyama se descrie ca fiind asexuat si pentru a dovedi acest lucru a vrut sa isi faca o operatie de indepartare a organelor genitale. Apoi s-a decis sa le gateasca si sa le serveasca invitatilor la un banchet. Inainte de a face acest lucru el a postat pe Twitter: „Dati mai departe:  Ofer organe gentiale – penis, testicule si scrot – gatite pentru suma de 100.000 yeni (250 dolari)”. Anuntul lui a starnit incredibil de mult interes.
  • _Felurile_de_mancare_4
  • w134xh104_Socant!_Un_bucatar_si-a_servit_organele_genitale_la_un_banchet!
  • _Felurile_de_mancare_4
  • _Masa,_inainte_de_a_fi_gatita

Pe 13 aprilie cinci oameni s-au prezentat la banchet si au consumat organele genitale ale barbatului, alaturi de carne de crocodil. Alti zeci de oameni au venit la locatia respectiva numai pentru a vedea evenimentul. Se pare ca totul a fost legal pentru ca in Japonia nu este nici o lege care sa pedepseasca canibalismul.

sursa: bzi.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/socant-un-bucatar-si-a-servit-organele-genitale-la-un-banchet-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19