Select your Top Menu from wp menus

Şocant: Top 3 ucigaşi în serie, scăpaţi în libertate. Vezi unde sunt

Din cauza unor erori judiciare există criminali în serie liberi şi nu ştiţi niciodată când puteţi să vă întâlniţi cu unul dintre ei, informeaza Unica.ro.

Nikolai Dzhumagaliev, Kazakhstan

Supranumit şi „colţ de oţel”, rusul este unul dintre cei mai temuţi canibali şi criminali în serie pe care Uniunea Sovietică i-a văzut vreodată.

În anii ’80, acesta a ucis şi mâncat între 50 şi 100 de femei, servind anumite feluri de mâncare cu carne de om şi unor prieteni care nu aveau habar ce mănâncă. După ce a evadat dintr-un azil de nebuni din Uzbekistan, statul a decis că 10 ani de reabilitare sunt de ajuns şi i-au dat drumul. Acum, tot ce se ştie despre el este că trăieşte alături de familie în Europa de Est.
Karla Homolka, Canada

Această femeie a dus la extrem rivalitatea între surori. Atunci când logodnicul ei i-a cerut ca dar de nuntă să îl ajute să o violeze pe sora ei, Karla nu numai că nu a avut nimic împotrivă, dar a continuat să facă asta şi după ce au ucis-o pe biata femeie.
Şi au continuat şi cu alte femei, după sora ei. Carnagiul a încetat în 1993, când Karla a fost acuzată de ucidere din culpă. Înainte de a merge la puşcărie, cei doi au dat o petrecere de adio cu alcool şi prăjituri.
După 12 ani în închisoare, Karla a fost eliberată în 2005 şi s-a stabilit cu fiul ei undeva în insulele Antile.

Juha Valjakkala, Suedia/Finlanda

Pe 3 iulie 1988, când Juha avea doar 22 de ani, a furat o bicicletă. Cum proprietarul bicicletei (15 ani) şi tatăl său au văzut ce se întâmpla, s-au luat după el. Încolţit lângă un cimitir, Juha  i-a împuşcat mortal pe ambii .
Tânărul scăpat de sub control a ucis-o şi pe mama băiatului, respectiv soţia primei victime.
Din închisoarea pentru oameni cu probleme mintale, Juha a fost eliberat pe cauţiune.
Ce a făcut? A furat o maşină şi a condus un taxi fără autorizaţie ca să obţină nişte bani. A fost prins şi arestat din nou, dar eliberat încă o dată pe cauţiune în 2010.
De atunci, nu se ştie pe unde umblă şi cu ce se ocupă .
Sursa: Unica.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/socant-top-3-ucigasi-in-serie-scapati-in-libertate-vezi-unde-sunt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19