Select your Top Menu from wp menus

Şoc pentru medici: o femeie e însărcinată cu nouă bebeluşi!

O femeie din Mexic este însărcinată cu nouă bebeluşi – şase fete şi trei băieţi -, a anunţat postul de televiziune Televisa.

Femeia se numeşte Karla Vanessa Perez şi locuieşte în partea de nord-est a statului mexican Coahuila, care se învecinează cu statul american Texas. Femeia este internată într-un spital din Saltillo, principalul oraş din statul Coahuila, potrivit Mediafax.

Karla Vanessa Perez, a cărei vârstă nu a fost precizată, a urmat un tratament care a condus la apariţia acestei sarcini multiple.

Agenţia de presă mexicană Notimex a confirmat, la rândul ei, această sarcină specială şi a spus că Perez va naşte pe 20 mai.
„Este prea devreme pentru a mă gândi la numele bebeluşilor. Înainte de toate, sper ca totul să meargă bine”, a spus Karla Vanessa Perez.

Aducerea pe lume cu succes a nouă copii de către aceeaşi mamă, în aceeaşi zi, ar reprezenta una dintre cele mai spectaculoase naşteri multiple care s-au înregistrat vreodată.

În 2009, o femeie din California a născut octupleţi, atrăgând atenţia presei mondiale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/soc-pentru-medici-o-femeie-e-insarcinata-cu-noua-bebelusi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19