Select your Top Menu from wp menus

Snegur: N-ar fi rău ca și în Republica Moldova la președinție să vină o doamnă

Primul președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, susține ideea înaintării unui candidat comun al forţelor de dreapta, la alegerile prezidențiale.

În opinia lui Mircea Snegur, pe segmentul de dreapta situația rămîne deocamdată incertă, lucru care nu este în beneficiul partidelor proeuropene, notează NOI.md.

Fiind întrebat cine i-ar putea face concurență socialistului Igor Dodon, în turul II de scrutin, fostul președinte a spus că nu-i cunoaște atît de bine pe potențialii candidați. Cu toate acestea, demnitarul a menționat că salută ideea accederii unei doamne în fruntea Președinției.

„Sînt diferite sondaje, dar încă nue pecetluit că candidatul de stînga se va instala în fotoliul prezidențial. Stînga s-a apreciat practic, pe dreapta avem deja vreo 3,4 candidați. Aici e primejdia mare. Dreapta trebuie să se unească și aici, mi-a plăcut ideea lui Andrei Năstase că dreapta trebuie să identifice un singur candidat și să meargă la alegeri. N-ar fi rău ca și în republica Moldova la președinție să vină o doamnă”, a remarcat Snegur.

Referindu-se la situația dificilă prin care trece azi Republica Moldova, Mircea Snegur a menționat că principala problemă este iresponsabilitatea clasei politice.

„În primul rînd e nevoie de responsabilitate față de țară, față de cerințele poporului. Despre aceasta un conducător trebuie să se gîndească zi și noapte și să încerce să găsească soluții. E nevoie de consacrare, sacrificiu în numele idealului de integrare europeană, crearea unor condiții mai bune de trai. Ții rușine cîteodată să auzi și să vezi că lumea trăiește în sărăcie” , a conchis Mircea Snegur.

SURSA: NOI.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/snegur-n-ar-fi-rau-ca-si-in-republica-moldova-la-presedintie-sa-vina-o-doamna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19