Select your Top Menu from wp menus

SLĂBIREA cu fructe şi legume NU este eficientă

Deşi prezintă numeroase beneficii pentru sănătatea corpului uman, consumul de fructe şi legume s-a dovedit totuşi ineficient în curele de slăbire, cel puţin în cazul în care persoanele care doreau să piardă kilogramele în plus nu renunţau şi la alimentele bogate în calorii.

Potrivit unor studii efectuate peste Ocean, un consum suplimentar de legume şi fructe proaspete nu duce în mod automat la pierderea în greutate, mai ales dacă acestea nu înlocuiesc alimentele bogate în calorii din dietă.

„Nu putem afirma cu toată certitudinea că există vreun efect al fructelor şi legumelor care să aibă un impact semnificativ asupra pierderii în greutate sau în prevenirea luării în greutate”, au afirmat cercetătorii americani, care au constatat „un efect aproape zero” asupra pierderii în greutate, în urma studiilor efectuate şi aprofundate.

Astfel, specialiştii recomandă reducerea aportului de energie ca modalitate de a contribui la pierderea în greutate. „Prin urmare, pentru a obţine acest lucru trebuie să reducem aportul caloric”, mai explică specialiştii americani. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/slabirea-cu-fructe-si-legume-nu-este-eficienta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19