Select your Top Menu from wp menus

Site-ul biroului FMI în România a fost atacat de hackeri

Varianta în limba română a paginii de internet a Fondului Monetar Internaţional (FMI) a fost atacată de hackeri, accesul utilizatorilor fiind blocat câteva ore. Atacatorii virtuali s-au identificat ca reprezentând mişcarea Anonymous şi gruparea Antisec.
Atacul hackerilor intervine la două zile după un atac similar asupra site-ului ANRE.ro.Reprezentanţii FMI au precizat că defecţiunea a fost remediată de compania care administrează site-ul biroului FMI în România.

Site-ul era în mare parte funcţional dimineaţă, mai puţin pagina de pornire. Aceasta a fost înlocuită cu aceeaşi secvenţă video de un minut de pe YouTube afişată, marţi, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), însoţită de mesajul „Hacked by Anonymous”.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/site-ul-biroului-fmi-in-romania-a-fost-atacat-de-hackeri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19