Select your Top Menu from wp menus

Sindicatele nu și-au schimbat conducerea

Oleg Budza rămâne președinte al Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova (CNSM). Acesta a fost reales astăzi în funcție cu voturile a 165 de delegați ai celui de-al doilea Congres Naţional.

Budza a prezentat în cadrul forumului un raport de activitate privind realizarea Programului „Instituţia Sindicală în anii 2008 – 2012” .

De asemnea, a fost analizată și situaţia social-economică din ţară și adoptat un nou plan strategic al dezvoltării mişcării sindicale din țara noastră pentru perioada 2012-2017.

La Congres au participat sute de reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale din Republica Moldova, dar și reprezentanți stăini din 12 state.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sindicatele-nu-si-au-schimbat-conducerea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19