Select your Top Menu from wp menus

Sindicaliștii din educație anunță o nouă acțiune de protest

Joi, 23 martie, începînd cu ora 14:00, sindicaliștii din educație vor picheta clădirea Parlamentului, notează NOI.md
Ulterior, vineri, 24 martie, acțiunea de protest va continua cu pichetarea Guvernului, începînd cu ora 14:00.

Astăzi conducerea FSEȘ a anunțat că dacă revendicările lor nu vor fi auzite, la începutul lunii aprilie curent, vor organiza un marș de protest de amploare în centul capitalei.

Totodată, membrii Comitetului Confederal al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, au reiterat poziția anunțată anterior de solidaritate cu acțiunile sindicaliștilor din educație.

Amintim că Federația Sindicală a Educației și Științei a înaintat Guvernului în luna octombrie 2016 o serie de revendicări ce se referă la majorarea salariilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă în sistemul educațional.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sindicalistii-din-educatie-anunta-o-noua-actiune-de-protest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19