Select your Top Menu from wp menus

Şi oamenii pot da din coadă: Invenţia neobişnuită care simte când eşti bucuros. VIDEO

Un japonez a inventat coada pentru oameni, un dispozitiv detaşabil care, prin senzorii meniţi să monitorizeze pulsul purtătorului, se mişcă atunci când acesta se bucură.

Denumită „Tailly”, invenţia este dotată cu senzori care monitorizează pulsul persoanei care o poartă, deci cu cât bate inima mai tare, cu atât mai repede se balansează coada.

Shota Ishiwatari, cel care a conceput prototipul pentru instrumentul neobişnuit, speră ca Tailly să devină accesoriul obligatoriu al anului 2013, scrie Daily Mail.

„E distractiv să porţi Tailly la petrecere, la ieşirile cu prietenii sau cu copiii”, a spus el, fiind de părere că invenţia ar putea fi luată şi la o întâlnire, pentru ca cei doi să îşi exprime sentimentele prin „datul din coadă”.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-oamenii-pot-da-din-coada-inventia-neobisnuita-care-simte-cand-esti-bucuros-fotovideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19