Select your Top Menu from wp menus

Şi-au vandut copilul nou-nascut, pentru a-l vindeca pe un alt copil

O familie din nord-estul Indiei a acceptat sa-si vanda  fiul nou-nascut cu $700 , pentru a-l ajuta pe fiul mai mare. Fiul lor, in varsta de 2 ani, este paralizat. Pentru tratamentul acestuia parintii nu au  bani.

O lucratoare medicala, afland despre faptul ca mama baiatului bolnav este insarcinata, le-a propus parintilor saraci  sa-si vanda bebelusul unui cuplu care nu are copii.

Suma pentru care s-au inteles partile a fost cu putin peste $700. Insa si din acesti bani parintii au primit doar o parte. Asa ca  nu au fost in stare sa achite suma ceruta de spital pentru tratamentul copilului mai mare.

Politia a aflat despre tranzactia ilegala si, pe 9 august,  i-a arestat atat pe cumparatorii, cat si pe vanzatorii copilului. Putin mai tarziu, parintii adevarati ai copilului nou-nascut au fost liberati mai primindu-si inapoi si fiul micut.

sursa: lifenews.ru

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-au-vandut-copilul-nou-nascut-pentru-a-l-vindeca-pe-un-alt-copil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19