Select your Top Menu from wp menus

Şi-a ucis colegul de serviciu, apoi a furat bani de la locul de muncă

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost condamnat la ani grei de puşcărie pentru că şi-a ucis colegul de serviciu, apoi a furat de la locul de muncă 25 de mii de lei.

Potrivit procurorilor, cazul a avut loc în luna octombrie 2011. Suspectul cu încă un complice de-al său în vârstă de 32 de ani au mers la o bază de materiale pentru construcţii din Cahul, la care tipul de 20 de ani lucra în calitate de hamal, au îmbătat paznicul depozitului apoi l-au omorât, lovindu-l cu o piatră în cap.

Ulterior au deschis seiful depozitului cu un ferestrău electric, au furat 25 de mii de lei şi au fugit. Potrivit oamenilor legii, suspectul care activa în calitate de hamal, tot în luna octombrie anul precedent, a îmbătat un alt paznic de la un magazin ce aparţinea aceleiaşi firme şi a încercat să fure din safeu 2000 de lei, însă nu a putut deschide seiful şi a plecat.

Recent Judecata a condamnat hamalul şi complicele acestuia la 18 ani de închisoare şi respectiv 13 ani şi şase luni de închisoare.
Pe lângă pedeapsa cu puşcărie, învinuiţii urmează să achite 75 de mii de lei paguba morală reprezentantului victimei şi 15 mii de lei, prejudiciul material firmei.

Conform datelor din dosar, ambii inculpaţi anterior au mai fost în conflict cu legea. Sentinţa poate fi atacată la instanţa superioară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-a-ucis-colegul-de-serviciu-apoi-a-furat-bani-de-la-locul-de-munca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19