Select your Top Menu from wp menus

Şi-a relatat sinuciderea, pas cu pas, pe Facebook

O femeie din Taiwan şi-a curmat zilele chiar atunci când împlinea 31 de ani. Claire Lin a postat două fotografii, una în care cărbunii de pe grătar ardeau mocnit lângă două animale împăiate şi alta în care camera deja se umplea de fum. Tânăra a ales să se intoxice, povestindu-le pas cu pas senzaţiile celor nouă prieteni virtuali aflaţi online la acea oră. Aceştia au încercat în zadar să o convingă să se răzgândească.

Unul dintre internauţi a sfătuit-o: „Calmează-te, deschide fereastra şi stinge focul”. „E prea târziu. Fumul mă sufocă. Ochii îmi lăcrimează. Chiar şi în pragul morţii am nevoie de Facebook. Cred că m-a prins «microbul»”, a încercat Claire să glumească, într-un ultim mesaj, scrie click.ro.

Tânăra era nefericită din cauză că iubitul o ignora, iar de ziua sa o lăsase singură. Bărbatul a ajuns în apartamentul partenerei sale abia a doua zi, dar Claire deja nu mai era în viaţă, relatează Huffington Post.

Nici unul dintre cei care au asistat la sinuciderea în direct nu a avut inspiraţia să sune la poliţie şi să anunţe ce se întâmpla în casa femeii, deşi agonia ei a durat mai bine de o oră. Ce-i drept, oamenilor legii le-ar fi luat destul de mult să găsească locul unde se petrecea tragedia, cât timp tânăra nu lăsase nici un telefon sau vreo adresă.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-a-relatat-sinuciderea-pas-cu-pas-pe-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19