Select your Top Menu from wp menus

Şi-a omorat prietenul de pahar şi a fost reţinut de poliţie

 Poliția a reușit să încătușeze suspectul la numai câteva ore, după comiterea crimei din satul Mașcăuți, raionul Criuleni.

Duminică, 20 august, aproximativ la ora 18.30, la Unitatea de Gardă a Comisariatului de Poliție din raionul Criuleni a telefonat vecina victimei, care tocmai venise în vizită. Femeia a constatat că bărbatul, de 74 de ani, avea capul însângerat.
Deplasându-se la fața locului, grupui operativ al CPr Criuleni a stabilit că defunctul a fost lovit cu un obiect din fier, în regiunea capului, decedând la fața locului.

Ca rezulta al acțiunilor polițienești întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut. Bărbatul, de 54 de ani, s-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat.

Cercetările polițienești au stabilit că acesta a consumat băuturi alcoolice împreună cu victim, iar în urma unui conflict spontan l-a lovit în cap cu o rangă din fier, găsită în preajmă.

Daca va fi găsit vinovat, suspectul  riscă  până la 20 ani sau detențiune penală.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-a-omorat-prietenul-de-pahar-si-a-fost-retinut-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19