Select your Top Menu from wp menus

Si-a omorat consateanul in bataie si i-a ascuns cadavrul

Un locuitor din  Verejeni Telenesti, si-a batut consateanul pana la moarte si a ascuns cadavrul in afara satuli.

Victima , un bărbat, în vârstă de 38 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost bătut de consăteanul său în vârstă de 31 de ani. Crima a avut loc în satul Verejeni, raionul Teleneşti, la începutul săptămânii trecute.
Potrivit Centrului de presa al MAI,  în noaptea de 9 spre 10 octombrie, cei doi bărbaţi, au consumat alcool în casa suspectului. După mai multe pahare, între cei doi s-a iscat o ceartă. Suspectul şi-a luat la bătaie vecinul cu un obiect metalic, aplicându-i multiple lovituri în regiunea capului. Ca să scape de urmele crimei, el a ascuns cadavrul în viile din aproprierea satului. Ca rezultat al acțiunilor operative de investigație a fost reţinut principalul suspect În cele din urmă, acesta şi-a recunoscut vina.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală „Omor intenţionat” care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 15 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/si-a-omorat-consateanul-in-bataie-si-i-a-ascuns-cadavrul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19