Select your Top Menu from wp menus

Shor ţine la Orhei ATÂT de mult? A dispus din AREST ca Congresul „Ravnopravie” să aibă loc AICI

Chiar dacă se află în arest la domiciliu, primarul de Orhei, Ilan Shor, dă dovadă a de activism politic. Acesta a transmis prin avocaţi ca Mişcarea social-politica Ravnopravie să-şi facă Congresul în  Orhei,  oraş pe care el îl conduce de puţin peste 1 an.

În comunicatul de presă al formaţiunii  se spune că evenimentul cu certitudine va avea loc în una din cele mai mari săli din  oraş Aceeași sursă precizează că la Congres va fi prezentat raportul de activitate, alese organele de conducere și de control ale Mișcării şi va fi  votat noul program al formaţiunii.
În comunicat nu se spune nimic despre faptul, dacă la Congresul care este convocat pentru 25 septembrie, în perioada de vârf a campaniei electorale,  se va lua şi vreo decizie de susţinere a vreunui candidat la funcţia de preşedinte al Republicii.

Acum un an şi jumatate, însuşi Shor declara într- o conferinţă de presă  că a   finanţat campania electorală a PSRM, amintindu-i  liderului socialist Igor Dodon despre legăturile apropiate cu acesta. Presa a relatat şi despre relaţiile bune ale lui Shor cu fruntaşi comunişti, iar în autodenunşul său din anul trecut Shor a scris că l-a mituit pe Vlad Filat cu bani si bunuri în sumă de 250 de milioane de dolari şi că  o parte din aceştia au mers la finanţarea PLDM .

Primarul de Orhei a fost ales preşedinte al Mişcării  pro-ruse Ravnopravie cu mai puţin de 3 luni în urmă. Chiar dacă a devenit primar din partea Ravnpravie, având şi o echipă din 13 consilieri orăşeneşti, reprezentanţi ai aceluiaşi partid, atât Shor, cât şi fracţiunea care s-a intitulat ‘Pentru Orhei’ declarau până nu demult, că nu au venit la Orhei ca să facă politică, ci pentru binele oraşului. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/shor-tine-la-orhei-atat-de-mult-a-dispus-din-arest-ca-congresul-ravnopravie-sa-aiba-loc-aici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19