Select your Top Menu from wp menus

Shor NU a făcut declaraţii de presă. Avocatul lui Filat – DA

Primarul de Orhei , Ilan Shor, a depus din nou mărturii în dosarul politicianului Vlad Filat. Potrivit presei prezente astăzi la la Judecătoria Buiucani, Ilan Shor nu a făcut nicio declarație după ce a ieșit din biroul judecătorului.

După încheierea şedinţei care s-a desfăşurat cu uşile închise, procuroarea Adriana Bețișor a spus presei că Ilan Shor și-a menținut declarațiile făcute anterior  în denunț și a adus unele expli­ca­ții.

Avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa, a confirmat că Shor a spus că-și menține declarațiile făcute în denunț, dar nu a expus în fața judecătorului faptele, așa cum prevede legislația. Popa a vorbit şi despre comportamentul  lui Ilan Shor în timpul şedinţei, spunând că acesta s-a înroșit la față şi a băut multă apă, iar într-un moment  când Filat i-a adresat întrebări, a devenit agresiv şi a răspuns  necenzurat.

Amintim că Vlad Filat a fost reţinut şi mai apoi arestat în baza denunţului lui Ilan Shor din toamnă anului trecut. Primarul de Orhei afirmă că l-a mituit pe politician cu 250 milioane de dolari în bani şi bunuri materiale, inclusiv pentru a-şi proteja unele afaceri.  Filat pledează nevinovat și  susține că este vorba de un dosar politic, la comandă şi că denunţul lui Ilan Shor este mincinos.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/shor-nu-a-facut-declaratii-de-presa-avocatul-lui-filat-da/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19