Select your Top Menu from wp menus

Shor a fost scos din IZOLATOR. Avocaţii nici acum NU sunt mulţumiţi

 Avocaţii lui Ilan Shor nu se mulţumesc cu faptul că l-au scos pe clientul lor din izolator. Aceştia insistă ca Shor să  poată ieşi şi din propria-i casă, unde magistraţii i-au permis să stea, sub formă de arest la domiciliu.  Plasarea sub control judiciar ar fi mai acceptabilă, potrivit apărătorilor, care au reuşit să obţină eliberarea lui Ilan Shor de la CNA, invocând inclusiv problemele de sănătate ale acestuia.  

Arestul la domiciliu, aplicat de Curtea de Apel Chișinău, este de asemenea  o măsură neîntemeiată, spun avocaţii, citaţi de portalul Sputnik.md. Apărarea lui Ilan Șor declară în continuare  că omul de afaceri este nevinovat, afirmând că Shor a cooperat în permanentă şi în cadrul anchetei  fraudelor bancare, scrie Sputnik.

Amintim că la sfârşitul primăverii anului trecut, Ilan Shor a mai stat  în arest  la domiciliu, având calitatea de învinuit  într-un alt dosar legat de sistemul bancar. La începutul lunii mai 2015, Shor a reuşit să iasă din acel arest preventiv, după c e  a declarat că vrea să candideze  la funcţia de primar al oraşului Orhei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/shor-a-fost-scos-din-izolator-avocatii-nici-acum-nu-sunt-multumiti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19