Select your Top Menu from wp menus

Shakira şi-a arătat burtica de gravidă alături de iubitul ei, Gerard Piqué .FOTO

Cântăreaţa de origine columbiană Shakira a postat pe Instagram o fotografie în care aceasta apare alături de iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Piqué. În fotografie se poate vedea cât de avansată este sarcina vedetei.
Artista de origine columbiană a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu burtica la vedere, în timp ce stă aşezată în braţele iubitului ei, Piqué. Cei doi îndrăgostiţi par foarte fericiţi şi zâmbesc la cameră.

Împreună cu fotografia respectivă Shakira a mai postat mesajul „Aş mai putea sta încă nouă luni aşa”, evidenţiind că starea în care se află nu o deranjează în niciun fel.

Deşi aşteaptă un copil Shakira nu a renunţat la cariera sa profesională şi a cântat pe parcursul sarcinii. Pe deasupra, aceasta filmează în continuare pentru emisiunea „The Voice”, acolo unde este unul dintre juraţi.

Cântăreaţa columbiană va lansa un nou album în luna martie a anului viitor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/shakira-si-a-aratat-burtica-de-gravida-alaturi-de-iubitul-ei-gerard-pique-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19