Select your Top Menu from wp menus

Sfaturi de agățat din 1938, destinate femeilor: „Încercați să nu leșinați de la băutură”

Pe site-ul imgur.com au fost publicate mai multe sfaturi care datează din 1938, adresate femeilor care erau în căutarea unor bărbați.
Iată câteva dintre lecțiile de „agățat” pe care le primeau femeile în 1938:

1. Nu fi ostentativa atunci când vorbești cu alți bărbați! Cel mai grav este să leșini după ce consumi prea multă băutură. În acest caz, există mari șanse să nu te mai sune niciodată.

2. Nu fi sentimentală! Nu încerca să îl faci să spună ce nu vrea manipulându-i emoțiile. Bărbaților nu le plac lacrimile, mai ales în locuri publice.

3. Nu sta în poziții ciudate și încearcă să nu pari niciodată plictisită, chiar dacă ești. Dacă trebuie să mesteci gumă (obicei de care ar trebui să te ferești), fă asta cu gura închisă.

4. Bărbaților nu le plac femeile care le împrumută batistele și le murdăresc cu ruj. Machiază-te când ești singură, nu în fața lui.

5. Femeile neatente nu sunt pe placul bărbaților: nu vorbi niciodată când dansezi.

6. Nu te purta în mod intim cu bărbații în public. Semnele evidente de afecțiune sunt de prost gust. Îi fac să se rușineze și umilesc bărbații.

7. Nu vorbi despre haine cu un bărbat. Cel mai bun mod de a-l mulțumi este de a vorbi despre lucrurile despre care vrea el să vorbească.

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sfaturi-de-agatat-din-1938-destinate-femeilor-incercati-sa-nu-lesinati-de-la-bautura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19