Select your Top Menu from wp menus

Sfârşitul unei ere: Kodak nu va mai produce camere foto şi video

Grupul american Eastman Kodak, unul dintre cei mai mari producători de camere digitale, este doborât de criză. În urmă cu şase ani vestita marcă Kodak era în top, iar acum are datorii de miliarde de dolari. Eastman Kodak Company a demarat luna trecuta procedura de insolvenţă şi se pregăteşte să se retragă de pe piaţă în prima jumătate a acestui an, încercând să taie costurile pentru a ieşi cu bine din faliment.

Purtătorul de cuvânt al Kodak a afirmat că, în loc de a dezvolta, produce şi comercializa propriile camere, compania va încerca să licenţieze brandul propriu altor producători. Mai multe companii şi-au exprimat deja interesul, potrivit Kodak.

Compania Eastman Kodak este unul dintre cele mai emblemtice nume din industria mondială a  fotografiei şi a fost înfiinţată în urmă cu 131 de ani.

Compania va continua să producă imprimante desktop, afacere pe care s-a concentrat în ultimii ani.

Sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sfarsitul-unei-ere-kodak-nu-va-mai-produce-camere-foto-si-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19