Select your Top Menu from wp menus

Sfarsit de an studentesc: fara medie buna – fara loc bugetar

Studenţii care îşi fac studiile la buget riscă să-şi piardă locurile în cazul în care nu vor obţine o medie înaltă la sfârşit de an. Locurile eliberate vor putea fi ocupate de către studenţii care învață cu bani, dacă vor avea rezultate bune, un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei.

Ministerul Educaţiei a venit cu o propunere către instituţiile de învăţământ superior de stat să anunţe la concurs, după fiecare sesiune de vară, locurile cu finanţare bugetară, începând cu sesiunea de examinare din vara anului 2012, Astfel, ministerul îşi propune să stimuleze şi să motiveze studenţii cu performanțe academice înmatriculați la studii superioare de licență, ciclul I.
Concursul nu va viza categoria studenţilor orfani şi a celor cu dizabilităţi de gradul I şi II de invaliditate.

Ministerul Educaţiei, de comun cu ministerele de resort, vor verifica corectitudinea organizării concursului la locurile cu finanţare bugetară după fiecare sesiune de examene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sfarsit-de-an-studentesc-fara-medie-buna-fara-loc-bugetar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19