Select your Top Menu from wp menus

Sexorcism! Cum a scăpat de demoni o femeie care credea că are vaginul bântuit

Extremul Orient e o atracţie continuă, din China vin buluc tot felul de ştiri care de care mai ciudate, dar dacă nici acolo n-ar fi poveşti, ce-am mai povesti?

Ultima ocazie din care te trezeşti cu gura căscată de mirare, s-a întâmplat într-o provincie din China unde un bărbat a fost arestat după ce a pretins că poate exorciza vaginul demonizat al unei tinere, cu penisul său, cerând pentru acest serviciu 3,250 de dolari.

Ca să înţelegem bine lucrurile, tânara s-a prezentat de bunăvoie şi nesilită de nimeni la vânătorul de demoni implorându-l să o ajute să-şi seducă şeful de care se îndrăgostise iremediabil şi irevocabil.
Client şi exorcist s-au întâlnit într-o cameră de hotel, ea s-a dezbrăcat, el a examinat-o temeinic din cap până în picioare şi i-a spus că singura cale de îndeplinire a visului este exorcizarea vaginului său, se pare bântuit de demoni malefici, şi că metoda care va da sigur rezultat e sexul, cu el desigur.

Nu se ştie cum de până la urmă tânăra a găsit destule resurse de inteligenţă să realizeze că totul n-a fost decât o înşelătorie şi l-a reclamat pe vrăjitor la poliţie, care l-a arestat în ciuda protestelor sale, care invocau faptul că din cauza diabetului nici nu putea să se gândească la o relaţie sexuală, pentru ca dacă nici erecţie nu e, nici de sex nu poate fi vorba.

sursa: jurnalul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sexorcism-cum-a-scapat-de-demoni-o-femeie-care-credea-ca-are-vaginul-bantuit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19