Select your Top Menu from wp menus

Sex si voturi

O candidata la preşedinţia Mexicului a gasit solutia de atragere la vot a alegatorilor: cine participa, primeste de două mai mult sex.
Cine nu, isi pune pofta in cui. Josefina Vazquez Mota, reprezinta o formatiune cu nume predestinat, Partidul Naţional pentru Acţiune. Ea a postat pe Twitter un anunt prin care isi indeamna sustinatoarele sa faca o greva a sexului timp de o lună , daca soţii lor nu vor iesi sa voteze pe 1 iulie.

La sugestia unui alegator, Josefina s-a gindit si la o recompensa : raţii duble pentru cei care participa la scrutin. In sondaje, ea este la 10 procente in urma contracandidatului său, Enrique Pena Nieto.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sex-si-voturi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19