Select your Top Menu from wp menus

Sex, parfumuri şi cafea – plata pentru cetăţenie română

Funcționarii români, implicaţi în schema frauduloasă de acordare a cetăţenie române moldovenilor, nu cereau doar bani de la intermediari, dar  aveau şi alte doleanţe.

Un funcţionar a solicitat chiar servicii sexuale de la una dintre doamnele care opera în această schemă. Alţii se alegeau cu  parfumuri scumpe, bomboane sau cafea, scrie presa românească.

Detaliile au ieşit la iveală în urma audierilor făcute de procurori. Aceştia au aflat că majoritatea moldovenilor achitau până la 2500 euro funcţionarilor români pentru a urgenta procedura de obţinere a cetăţeniei.

Anchetatorii menţionează că mita luată de funcționari era un fapt cotidian, iar aceștia nu mai realizau că săvărșesc ceva ilegal. Intermediarii aveau acces liber în registrele de stare civilă. Aceștia chiar puteau scoate din instituțiile statului documente oficiale. Toate activitățile au fost filmate de camere video ascunse în birouri.

Tribunalul București a emis mandat de arest pentru 29 de zile, pe numele a 11 funcţionari de stat.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sex-parfumuri-si-cafea-plata-pentru-cetatenie-romana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19