Select your Top Menu from wp menus

Sesizare CNI împotriva lui Iurie Ciocan, președintele CEC

Comisia Națională de Integritate, care verifică declarațiile de avere ale demnitarilor, a depus o sesizare la Procuratura Generală împotriva președintelui Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan.
Iurie Ciocan este acuzat de ascunderea unei părți a averii. Dacă este găsit vinovat, demnitarul riscă până la un an de închisoare sau amendă de până la 12.000 de lei.
Ciocan a recunoscut într-un interviu la mijlocul lunii august că a „comis o scăpare” în ultima declarație de avere în care n-a trecut o casă de vacanță din județul Mureș din România și o cotă parte într-o firmă românească. Ciocan a fost sprijinit la conducerea CEC de liberal-democrați. Sesizarea împotriva sa a fost depusă de președintele CNI, Anatolie Donciu care a fost promovat de liberali, iar investigația va fi efectuată de Procuratura care a revenit democraților, la ultima împărțire a funcțiilor publice primăvara aceasta.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sesizare-cni-impotriva-lui-iurie-ciocan-presedintele-cec/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19