Select your Top Menu from wp menus

Sesiunea parlamentară de toamnă va începe pe 4 septembrie

Sesiunea de toamnă a Parlamentului va începe pe 4 septembrie. Președintele Parlamentului Andrian Candu a semnat o dispoziție în acest sens, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al instituției.

Din 4 septembrie, deputații vor reveni la activitatea lor în comisii, fracțiuni, precum și în teritoriu cu cetățenii. Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de toamnă va avea loc la propunerea Biroului permanent, după pregătirea proiectului ordinii de zi.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

Prima sesiune parlamentară ordinară a anului 2017 se încheie pe 31 iulie curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sesiunea-parlamentara-de-toamna-va-incepe-pe-4-septembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19