Select your Top Menu from wp menus

Serviciul Vamal are un nou director – interimar

La Serviciul Vamal a fost numit un director interimar. Este vorba despre Sergiu Burduja, care a deținut funcția de consilier al ministrului finanțelor și șef al Direcției control financiar și audit din cadrul aceluiași minister. Noua conducere a Vămii a fost prezentată colectivului de către vicepremierul Serghei Pușcuța, ministru al finanțelor, transmite IPN.

În cadrul ședinței, viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător. „Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”, a declarat Serghei Pușcuța, citat într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor.

Sergiu Burduja a mai activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat în septembrie, fiind depuse în jur de 20 de dosare. Funcția a rămas vacantă, după ce niciunul dintre candidați nu a promovat concursul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/serviciul-vamal-are-un-nou-director-interimar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19